We love what we do everyday

NAJUČINKOVITIJI UREĐAJ ZA NEINVAZIVNE TRETMANE LICA I TIJELA

Med Contour MultiPower

Kombinacijom ultrazvuka i radiofrekvencije najnovije tehnologije Med Contour Multipower tretmani omogućuju nekirurško i bezbolno oblikovanje tijela u smislu uklanjanja masnih naslaga i celulita, te zatezanje kože lica, vrata i tijela!

Med Contour MULTIPOWER ima čak 4 aplikatora za različite vrste tretmana lica i tijela:

 • NOVI MED CONTOUR BODY SHAPE aplikator – za smanjenje masnih naslaga i obujma te uklanjanje celulita
 • BODY SHAPE AND TIGHT aplikator – za zatezanje i učvršćivanje kože tijela
 • MED VISAGE FACE LIFTING aplikator- za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i uklanjanje plitkih bora
 • DRAINING aplikator- za limfnu drenažu

Neinvazivno oblikovanje tijela i uklanjanje celulita

Med Contour TRETMANI

U borbi protiv masnih naslaga i celulita pomaže Med Contour Body shape aplikator koji posjeduje 2 ultrazvučne glave, a najnovija generacija ovoga aplikatora pruža još veću učinkovitost u odnosu na njegove prethodnike. To znači da će se pomoću veće ultrazvučne sonde i posebnog oblika aplikatora još jednostavnije usredotočiti na tretirano područje te tako djelovati brže i efikasnije na ciljano uklanjanje masnih naslaga i celulita.

Nova generacija Med Contoura u mogućnosti je isporučiti više energije, a samim tim i veću učinkovitost upravo zbog oblika njenog aplikatora, odnosno ultrazvučnih sondi koje su postavljene pod optimalnim kutom. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i koncipiran je tako da uz pomoć usmjerenog ultrazvuka izaziva razbijanje masnih stanica, ostavljajući pri tome kožu, krvne žile i vezno tkivo netaknutim.

Uz ove inovacije tretman je još sigurniji i djeluje točno na onim mjestima gdje je to potrebno, odnosno na ciljano potkožno masno tkivo.

Učinkovitost ovog tretmana potvrđuje i prestižna nagrada “The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement” osvojena na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine “The Aesthetic Show” u Las Vegasu.

Također, ovo je najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica i celulita u Americi već četiri godine zaredom.

Tko može doći na tretman?
Na tretman mogu ići žene i muškarci koji su stariji od 18 godina. Preporučuje se klijentima koji žele preoblikovati svoje tijelo, a imaju prekomjernu količinu lokaliziranih masnih nakupina, te onima koji žele tretirati pojedino područje, a izbjeći operativne zahvate.

 • BODY SHAPE AND TIGHT tretmani

Ovaj ultrazvučni aplikator s jačinom od 2,5 MHz ultrazvučne frekvencije služi za oblikovanje i zatezanje kože tijela. Sastoji se od diska na kojem su smještene tri kružne ultrazvučne glave sa sekvencijalnom aktivacijom pri kojoj sve tri glave isporučuju ultrazvučnu energiju zasebno.
Pojedinačna aktivacija omogućuje korištenje najviše vršne snage impulsa (“peak power pulses”), emitirane iz svake sonde, čime se potiče učinak “tapping” masaže na tretiranom području.
Što možete očekivati od tretmana?
Poboljšanje epidermalne teksture, bolji tonus kože, povećanje kolagenih vlakana, te povećana stimulacija fibroblasta. Body Shape and Tight aplikator isporučuje i radiofrekvenciju koja ujedno provodi i poboljšava djelovanje ultrazvuka.

 • MED VISAGE FACE LIFTING tretmani

Osim aplikatora za tijelo Med Contour Multipower uređaj posjeduje i dobro poznatu te provjereno učinkovitu sondu Med Visage uređaja. Korištenje tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu.
Tretmani su ugodni, a rezultati trajni i vidljivi već nakon prvog tretmana. Također, značajniji rezultati se sa svakim daljnjim tretmanom postepeno razvijaju.
Dok je neposredni učinak radiofrekvencije poticanje proizvodnje kolagena, što koži daje učinak zatezanja, tu je i sporiji progresivni učinak, gdje sama toplina također potiče veću proizvodnju. Tretman znatno potiče razvoj novog kolagena koji time prirodnim putem poboljšava tonus kože dajući joj puniji i pomlađen izgled. Djeluje na cijelom licu: čelu, naborima oko nosa i usta, podočnjacima, kapcima, obrazima, području ispod brade, vratu i dekolteu. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija,
glađa i elastičnija.

 • Tretmani LIMFNE DRENAŽE

Poseban aplikator kojim se stimuliraju limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. Membrana izvrsno prianja na kožu i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije te poboljšava prokrvljenost tkiva. Ovim procesom uklanjamo uništene masne stanice i toksine kroz limfni sustav.
Limfna drenaža pomaže:

 • stimulirati limfne centre na tijelu
 • rješavanju viška toksina i masti u tijelu
 • povećavanju cirkulacije krvi u tretiranom području.
 • Zonska drenaža je dovoljno nježna pa se može koristiti i nakon operativne liposukcije kako bi pospješila brže ozdravljenje.

Med Contour MultiPower

Med Contour tretman je prva prava alternativa operativnoj liposukciji!

med contour

Kako se provode tretmani?

U prosjeku je potrebno 5 tretmana između kojih se preporučuje razmak od 7 do 10 dana.
Trajanje tretmana ovisi o području koje se tretira i može trajati od 30 do 60 minuta.
Osim navedenih prednosti što možete očekivati od rezultata?
Rezultati su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trajni su dok god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina prehrane.
Organska masnoća se ne tretira dok ne dođe do promjene u načinu života, a samim tim i prehrambenim navikama.
Razgrađuje se, smanjuje i eliminira celulit. Kroz postupak smanjenja celulita višak opuštene kože se nakon tretmana zateže, postiže se zaglađenost iste, poboljšava se tekstura, te se koža omekšava i pomlađuje.

Regije koje se mogu tretirati su:

 • područje trbuha
 • noge
 • ruke
 • stražnjica
 • bokovi
 • donji dio leđa
 • jahačke hlače
 • listovi
 • ljubavne ručke

hrHrvatski