Studio

ALLURE

Svojim radom, praćenjem najnovijih trendova i stalnim usavršavanjem, te ulaganjem u najmoderniju opremu stvorili smo veliki broj zadovoljnih klijenata i stekli njihovo povjerenje.
Ljubazan, educiran i izuzetno profesionalan tim pružit će Vam kvalitetu usluge na visokom nivou i privatnost tijekom tretmana. Važno je naglasiti da svakom klijentu posvećujemo jednaku pažnju i individualan pristup.
Stoga Vas pozivamo da nas posjetite i uvjerite se sami.

allure potpis

Radno vrijeme

  • Pon08:00 – 21:00
  • Uto08:00 – 21:00
  • Sri08:00 – 21:00
  • Čet08:00 – 21:00
  • Pet08:00 – 21:00
  • Sub08:00 – 20:00
  • NedjeljaZatvoreno

kontaktirajte nas

Naše usluge

img

Njega tijela

Zbog ubrzanog ritma života često zanemarujemo našu kožu koja je ogledalo nas samih. Ne zaboravite kako redoviti tretmani kože pružaju ljepotu, ali i ono puno važnije - zdravlje.

img

Njega lica

Hidratacija i redovita njega ključni su za zdravu kožu lica te su zato potrebni tretmani koji su prilagođeni isključivo vašem tipu kože i dobnoj skupini. Prepustite se timu naših stručnjaka da vašem izgledu daju novi sjaj.

img

Depilacija

Želite kožu koja će na dodir biti baršunasto glatka? Naš stručni tim pobrinut će se za učinkovitu depilaciju voskom ili šećernom pastom.

img

Masaža

Prepustite se u ruke naših stručnjaka kako bi vaše tijelo bilo u potpunosti opušteno. U ponudi imamo različite vrste masaža koje će vas riješiti svakodnevnog stresa i barem na trenutak vratiti sklad i harmoniju vašem organizmu.
Ne zaboravite kako je redovita masaža put ka zdravijem i sretnijem životu.

img

Oblikovanje obrva

Oblikovane obrve izuzetno su važne kako bi istaknuli oči i oblik vašeg lica. Prema vašim željama obrve ćemo oblikovati koncem, tzv. threading metodom, ili klasičnim čupanjem pincetom.

img

Ekstenzije trepavica

S ugrađenim trepavicama vaš pogled, kao i cjelokupan izgled, dobit će potpuno novu dimenziju. Tretmani ugradnje trepavica su bezbolni, a najvažnije je da tretman bude pravilno i uredno izveden kako se ne bi oštetile prirodne trepavice. Za taj dio ćemo se mi pobrinuti, a vi se pripremite za dodatnu dozu zavodljivosti i glamura!

img

Microblading metoda iscrtavanja obrva

Riječ je o metodi koja pruža zavidne i do prije par godina nezamislive rezultate. Zaboravite na to da vam obrve ne izgledaju dobro, da ste nezadovoljni oblikom, ili da možda više uopće nemate prirodne obrve. Ovom metodom postići će se maksimalno prirodan izgled i napraviti oblik koji vašem licu najbolje pristaje.
S obzirom da se ovdje radi o vrlo važnom dijelu vašeg lica, najvažnije od svega je da odaberete stručnjaka sa znanjem, iskustvom i određenom dozom umjetnosti, a koji će temeljem svega navedenoga kvalitetno napraviti tretman kako bi vi bili iznimno zadovoljni.

img

Njega ruku i nogu

Dokazano je, da je lijepa i uredna manikura jedan od najvažnijih faktora prilikom upoznavanja i susreta dvoje ljudi. Ona odmah nakon lica, koje je primarni faktor, dolazi do izražaja, te kao ogledalo urednosti osobe govori sama za sebe znatno više nego što neki misle.
Uz njegovane ruke neizostavne su i njegovane noge, pa upravo zbog toga svatko tko drži do sebe obraća posebnu pozornost i na pedikuru. Prepustite se našem timu koji će vašim rukama i stopalima dati novu dimenziju ljepote.

img

Solarij i Sauna

Tko ne voli kožu koja izgleda lijepo, zdravo i osunčano? Posjetite nas ako želite preplanuli ten. U ponudi imamo turbo solarij s najnovijom generacijom lampi koje u isto vrijeme opskrbljuju vašu kožu sa sve četiri valne duljine zraka koje su važne za brzo i učinkovito sunčanje bez štetnosti za zdravlje.
Za sve one koji se vole opustiti i isključiti na trenutak od vanjskog svijeta, a u isto vrijeme žele napraviti detoksikaciju organizma, sauna je najbolje rješenje.

Instagram

hrHrvatski