WE LOVE WHAT WE DO EVERYDAY

LASER KOJI JE POSTAVIO NOVE STANDARDE U TRAJNOM UKLANJANJU DLAKA

GP Fast Laser

GP Fast laser predstavlja dugo očekivanu revoluciju u trajnom uklanjanju dlaka. Tretmani ovim inovativnim laserskim uređajem su sigurni, učinkoviti, bezbolni, i u konačnici brzi i jednostavni, te tako osiguravaju najbolje rješenje za trajno uklanjanje dlaka.
Uređaj koristi novi postupak rada u pokretu, takozvanu “In motion” tehnologiju, kojom se postiže brz, jednostavan i bezbolan tretman bez uporabe gela ili drugih preparata. Osim bezbolnosti, najveća prednost je trajanje samog tretmana čije vrijeme je znatno skraćeno upravo zbog „In motion“ načina rada. Tako npr. jedan tretman cijelih nogu traje 20 do 25 minuta, dok tretman pazuha traje samo 5 minuta.
U odnosu na konvencionalne lasere područje se tretira više puta nižom temperaturom što čini tretman ugodnim, a samim tim i bezbolnim.

GP Fast Laser

Kod ovakvog načina uklanjana dlaka jednostavnost ujedno povećava i samu sigurnost. Nema straha od intenzivnog tretiranja jednog područja koje bi oštetilo kožu, kao ni potrebe za ocrtavanjem područja koje tretiramo.

Svjetlo proizvedeno pomoću lasera je monokromatsko, a sastoji se od fotona jedne valne duljine (ili vrlo uskog raspona valnih duljina) te omogućuje da se laserska energija posebno usmjeri prema stanicama koji sadrže melanin, reducirajući kolateralne štete u blizini nepigmentiranih stanica.

Prednosti GP Fast Lasera

S GP Fast laserom uklanjanje dlaka izvodi se brzo i bezbolno na cijelome tijelu i stvar je
izbora, kako za žene, tako i za muškarce.

gp fast laser

BEZBOLNI TRETMANI

Siguran i efikasan način trajnog uklanjanja dlaka bez boli na 95% površine tijela

Ušteda vremena

Izuzetno kratko vrijeme trajanja tretmana zahvaljujući „In motion“ tehnologiji

BEZ POTREBE ZA OPORAVKOM

Nakon tretmana koži nije potreban oporavak, a nećete se susresti niti s crvenilom. Tretman je doslovno moguće izvesti u pauzi za ručak i vratiti se svakodnevnim aktivnostima

UGODNI TRETMANI

Instalirana najnovija generacija sistema za hlađenje površine kože – izuzetno ugodan tretman bez topline i boli

Bez gela

Radom u pokretu („In motion“) bez gela, osiguran je ugodan i više higijenski tretman

ZA SVE TIPOVE DLAKA I KOŽE

Dva aplikatora, Alexandrite i Diodni, omogućuju uklanjanje svih tipova dlaka, od svjetlijih i tanjih pa do tamnih i debelih, na svim fototipovima kože

hrHrvatski